Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

Terms

Добредојдовте на нашата веб-страница. Ова е сајт на Electrolux што значи Електролукс и нејзините подружници. Користењето на овој веб-сајт е предмет на условите утврдени подолу и со користење на веб-сајтот ви покаже вашиот договор со такви услови.Колачињата
Cookies се користат на нашата веб страница да го подобрите вашето корисничко искуство. Првенствено се користи cookies за да ви ги признаат како враќање корисникот и за аналитички цели за следење на број на хитови и страници, видени на нашиот сајт.

Cookies се мали датотеки кои се складирани на вашиот компјутер кога ќе посетите веб страната. Постојат голем број на веб-сајтови користат колачиња, кои, сепак нашите колачиња се само за да се утврди дека сте враќање корисникот и за нашата анализа на веб страната. Ова се нарекува "сесија" куки и признава бројот на посети на нашата веб страница и области на веб страната дека посетителите се користат. Ние ги користи овие информации за да се подобри нашиот сајт.

Што е најважно нашите не содржат никакви лични податоци, не може да биде лично идентификувани. Можете да го конфигурирате вашиот веб-сајт да не прифаќа колачиња, детали од кои може да се најде тука. Ова може да го ограничи вашето прелистување искуство на нашиот сајт, а не сите области на сајтот може да работи правилно за вас.
Промените
Electrolux го задржува правото за промена на овие одредби и услови во секое време од објавувањето на промените на веб страната. Тоа е ваша одговорност е да се видат на веб страната рокови и услови редовно да се осигура дека вие сте свесни за најновите рокови и услови. Вашето користење на веб-страница по промената е објавен, ќе се смета дека го означи своето прифаќање на изменета рокови и услови.

Веб корисник однесување
Корисниците на овој веб-сајт се забранети од:

· Попречување или попречување на безбедноста на веб-страница или злоупотреба на било која услуга се дадени на овој сајт или веб-сајтови поврзани.
· Попречување, се меша или злоупотребува уживање било друг корисник на сајтот.
· Добијат неовластен пристап до било кој дел од веб-сајт што е ограничено од јавен пристап.
Линкови
На веб-сајтот може да содржи линкови до други сајтови. Иако најголема грижа се остварува во обезбедување на линкови до сајтови кои ги делат нашите високи стандарди, Електролукс, нема да биде одговорен за содржината, безбедноста, достапноста и приватноста практики кои се користат од страна на овие поврзани сајтови. На поврзаните страници се предвидени за практичноста на нашата веб-страница само корисниците и не претставува одобрение на нивните услуги или практики. Линкови од други веб-сајтови на нашите Главна страница не се бара претходно одобрение од нас, туку и длабоко поврзување во било која друга страница на нашиот сајт не треба да се спроведе без претходна дозвола од нас.

Надомест на штета од страна на корисникот
Корисниците на
Electrolux веб-страница се согласувате да го обештети, брани и држете го веб оператори, службеници, директори, вработени, агенти и деловни партнери безопасни од било каква загуба, одговорност, побарувања, штета или трошок убедувањето на било која трета страна во врска со употребата на посетителот овој веб сајт или прекршување на овие Услови на Употреба.

Ограничување на одговорноста
Операторите на
Electrolux веб-сајт нема да биде одговорен за корисниците или било која трета страна за било каква штета предизвикана сепак, директни, индиректни, случајни или консеквентни поврзани со или кои произлегуваат од употребата на посетителот или злоупотреба на овој веб-сајт.

Политика за заштита на податоци
За заштита на податоците акт Политика на
Electrolux е вклучена со оваа референца во овој веб-сајт условите за користење и го опишува на собраните информации кога ќе ја посетите оваа страница и како такви информации ќе се користат.

Информации собрани од
Корисниците на нашата веб-страница да ја посетите страницата без да открие нивниот идентитет или обезбедување на информации за себе. Ние собираме информации директно од корисниците, кога тие доброволно ги достават своите лични информации за нас. Во одредени делови на нашата веб-страница, ние може да им дадеме можност на корисниците да се регистрирате за да се приклучат на мејлинг листата или бараат информации. Кога ќе се собрани овој вид на информации Електролукс ќе обезбеди причина за собирањето на информации и како тие информации ќе се користат. Ние го задржуваме правото да го додадете во оваа листа на можности на располагање на корисниците да комуницирате со нас. Тоа е целосно зависи од корисниците да ни обезбеди со нивните лични податоци.

Употреба на собраните информации
Општо земено, посетителите се информирани за користење на нивните лични податоци во времето на собирање. Нормално, личните информации обезбедени или наплатени се користи за да се одговори на прашања или за обработка на барањата. Ние може да сподели лични информации гостите со други компании кои се ангажирани да се обезбедат услуги за нас. Таквите компании се договорно обврзани да се придржуваат до нашите заштита на податоци политика и да се користи како строго лични информации за извршување на само одредени услуги.

Безбедност на собраните информации
Electrolux одржува строга физички, електронски и административни механизми за заштита на лични податоци на корисникот од неовластен пристап или несоодветни. Вработени, деловни партнери и филијали, кои ги злоупотребуваат личните податоци на корисникот е предмет на правен или дисциплински постапки.

Пристап за корисникот за собраните информации
Корисниците на нашата веб-страница може да се разгледа и да ги ажурирате било лични информации кои се предвидени со нас или собрани во текот на овој веб-сајт и, всушност, чуваат од нас на писмено барање до
Electrolux .

Copyright / трговски марки / Известувања
На веб-сајтот на операторот, филијали и деловни партнери секоја резерва за авторски права во сите содржини кои тие ги обезбедуваат на сајтот, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на дизајн, текст, софтвер, цртежи, графики и други датотеки. Ниту еден дел од овој веб-сајт може да се реиздава, репродуцира, преземени, прикажува, дистрибуира, пренесува испратени или се продаваат во која било форма или со какви било средства, во целина или во делови, без претходна писмена дозвола на сопственикот на авторските права. Корисниците на овој веб-сајт не може да се репродуцираат и повторна употреба за комерцијални цели каква било кој аспект на веб-сајтот содржина. На сопствениците на права, затоа, да го задржи авторските права во сите заглавјето на страницата, копче за икони, собирање на материјали, сопствени графика и сите други видови на графика се користат на овој сајт и тие не може да бидат копирани или имитира без дозвола на сопствениците на правата. Трговски марки, логоа и марки прикажани на овој сајт припаѓаат на операторите на овој веб-сајт и други, кои придонесоа за дизајнот на сајтот. Сопствениците на марки на овој сајт се задржи ексклузивни права во и на марки. Ништо не му дава на корисниците на правото на користење, репродукција или да прикаже било која од знаци без претходно овластување од
Electrolux .

Услови на употреба
Иако
Electrolux згрижени во подготовката на содржината на овој веб-сајт, овој сајт и информациите содржани во него се обезбедуваат на "како што е" основа, без каква било поддршка што се направени и без било каква гаранција од било кој вид, дали експлицитни или подразбира вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, било ГАРАНЦИИТЕ ШТО СЕ ПОДРАЗБИРААТ со задоволителен квалитет, погодност за одредена цел, не-права, компатибилност, безбедност и точност. До степенот дозволен со закон, сите вакви услови и гаранции се исклучени. Во никој случај ќе Electrolux одговорен (без разлика дали во договорот или ДЕЛИКТ (вклучувајќи и немарност или прекршување на законските давачки) или на друг начин) за евентуални загуби одржлива и кои произлегуваат од или во врска со користењето на оваа веб страна, вклучувајќи, без ограничување, загуба на профит, губење на податоци или губење на добра волја (директно или индиректно), ниту пак било какви индиректни, економски, последователни или посебен загуба. Електролукс не претставува дека информациите содржани во овој веб сајт се точни, сеопфатни, заверен или целосно, и не ги прифаќа никаква одговорност за точноста или комплетноста на информациите содржани во овој веб сајт или за секое потпирање поставени од страна на кое било лице на информации. Електролукс не гарантира дека функциите или материјали достапни од или содржани во овој веб-сајт ќе биде непрекинато или без грешки, кои дефекти ќе бидат корегирани или дека овој веб сајт или на серверот што го прави достапни се вирус грешки или бесплатно или претставуваат целосна функционалност, точноста, веродостојноста на материјалот. Електролукс не е одговорен ако сте во можност да пристапите или користење на веб-сајтот.

Надлежност и законот
Таа е наменета дека информациите содржани во овој веб-сајт треба да се користи од страна на жителите на Македонија. На информации и други материјали содржани во овој веб-сајт не може да ги задоволи законите на било која друга земја и оние кои ќе изберат да пристапите на овој сајт од други локации се одговорни за усогласеност со локалните закони, ако и до степенот до локалните закони се применуваат. Овие услови се меродавни и се во согласност со законите на Република Македонија. Споровите настанати во однос на истиот ќе биде предмет на ексклузивна надлежност на судовите во Македонија и во Битола.

 

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux