Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

Прочистување на вода за Пиење и Стерилизација WMF

Print

Description

Опис на работа

Со комбинирање на калциум, магнезиум и железо од водата создава скала, кој е депониран на греалки, kettles и тапани машина за перење

Полифосфати спречи спарување калциум, магнезиум и железо, кои создаваат бигор.

Филтер со полифосфат за машина за перење филтер е корисно бидејќи се држи грејачот и во внатрешноста на машината од скалата депозити. Со интегрирање го постигне повеќе заштеди

  • не е потребно да се додаде Calgon,
  • грејач трае најмалку два пати толку долго
  • без обем на депозити во внатрешноста на машината, продолжување на животот на машината
  • доста значајни заштеди на електрична енергија.

Спецификации

Врски 3/4 инч

Инсталација место

Филтер со полифосфат начин од страна на чешмата каде црево е поврзан со напојување на машини за перење вода. Црево може да ги одврати, филтерот се зезнав на славината и, конечно, со приложување на цревото кон дното на филтерот.

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux