Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

About Electrolux

 

Трговија на големо и мало и професионалнот персонал само може да се продаде со висока вредност и квалитетен производи успешно, кога тие ги знаат и кога тие навистина се разбере зошто овие производи носат висока цена. Е-учење  и Он лине продавницата им овозможува да учат во нивното темпо, како и преглед концепти онолку пати колку што е потребно. Усогласеност и перформанси ќе биде точно да се измери и области каде е потребно повеќе внимание ќе биде обелоденет.
Кои работат во секторот со висок обрт на вработени, оваа алатка ќе им овозможи на нашите трговски партнери да ги обучуваат своите нови вработени пред тие да започнат на продавница кат. Е-извонредност центар ќе го промовира учењето и нуди Електролукс сертификација во познавање на производот и продажни вештини, без дополнителни трошоци.
Друга важна придобивка е дека е-учење и Он Лине им овозможи на трговците на мало да се зголеми нивните приходи потенцијал за време на важни врвот на продажбата периоди. Дополнителни вработените често се ангажирани за да се приспособат на пораст на сообраќајот, но не се совпаѓаат за клиенти кои веќе го имаат направено нивните истражувања на интернет.

Е-извонредност и Он Лине Продавницата  центар не само што ќе се фокусира на Електролукс брендирани производи и сите други резервни делови за други брендови, но, исто така, нуди сеопфатен Категорија на ниво на модули кои се релевантни за сите брендови. Продажбата извонредност Тестовите кои се фокусираат на продавница кат продажба вештини присутни корисници со најчесто поставуваните прашања на потрошувачите. Електролукс ќе се мери на учесниците резултати преку тестови и квизови на крајот на секој модул.

На веб-базирана обука и бараните делови  е брз и лесен како корисниците можат да изберат за времето и местото што им одговара. Откако ќе ги имаат завршено успешно модул, учесниците може да испечатите сертификатот. Продавница кат персонал може да се изгради портфолио на овие сертификати и да ги со нив во нивните следната улога.

 

     ELECTROLUX е компанија основана во 1984 година. од Димче палензо Електролукс ,Своите почетоци ги заснова врз сервис и поправка  на апарати за домаќинство и индустрија хотели ресторани .

  Речиси 40 години успешно работи на производство на електрични грејачи и гумени производи. Македонскиот пазар е покриен околу 70% од нашите грејачи. Во голем дел сме присутни со гумени производи, како и асортиманот на нашите електрични елементи.

   Во рамките на тоа е асортиман на производи  и резервни делови и услуги што се дава гаранција за сите производи и услуги оствари.

   Постојат голем број на странски компании со што се соработува Електролукс преку Балканскиот Полуостров, како што се Турција, Србија и Црна Гора, Бугарија, Косово и Европа
    Историја  за  презентација на Саеми  на Компанијата 
 "Димче P.Palenzo основач на Electrolux :

- Технома Скопје 1997 година.
- Технома Скопје 1998 година.
- Технома Скопје 1999 година.
- Технома Скопје 2000 година.
(Сребрен медал)
- Технома Скопје 2002 година.
- Технома Скопје 2003 година.
- Технома Скопје 2004 година.
- Технома Скопје 2005 година.
- Технома Скопје 2007 година.
- Технома Скопје 2008 година.
- Технома Скопје 2009 година.
- Технома Скопје 2010 година.
- Експо Битола 2004 година.
- Експо Битола 2005 година.
- Експо Битола 2006 година.
- Технома Приштина 2008 година.
- Технома Приштина 2009 година.
- Технома Тирана 2008 година.

Историја за Електролукс
Сертификати

 Електролукс започна нова глобална визуелен идентитет и поставување на рекорди  на  работење и развој и продажба на резервни делови и продажба од Врата до Врата  за цела Македонија .

 Електролукс, амблем на секој  граѓанин  кој купува од апарати за  домот и професионална апарати и тоа е Иднина, воведоа нов глобален визуелен идентитет и е решение за сите потреби и сервис за сите проблеми. Креирано од стратешки сопствен бренд и маркетинг консултантски предизвици во Битола, сите визуелни извори освежен и ново развиен, вклучувајќи ги и логото на марката, слики, бојата и логото на икони. Комитетот веќе одлучи и обврски професионални стручњаци и трговци на правници на Electrolux Групата 
http://www.electrolux.com.mk  на сите големи трговски центри во светот, а тие се во функција на полето.

   Електролукс е втор по големина производител на апаратот и ги доживеале силна побарувачката за својата премија уреди во Европа, Русија, Америка и Азија Пацифик пазар. Кина останува клучен пораст на пазарот стратегија Electrolux. Електролукс известување со годишна стапка на раст од над 40%. Во Европа, Русија, Америка, Азија Пацифик, Аустралија регионот придонесоа 12% од глобалниот Електролукс оперативни приходи, а компанијата очекува силна продажбата да продолжи и во 2015 година со ширењето на својот нов визуелен идентитет.

   Менџерите  комерцијата  и дилерите од Битола работи во тесна соработка со Електролукс маркетинг проект тим, кој ќе овозможи создавање на унифицирани комуникации и препознатлива. Разбирање на потрошувачите и нивната желба да се видат резултатите направам, карактеристики, е главното обележје на ангажманот. За успешно Електролукс производи во азискиот пазар и сегашната покриеност на пазарот, особено во кујна и перална сегмент, нови слики е дизајниран да го покаже на придобивките од користењето на Electrolux производи и продажба на  резервни делови за сите  брендови  и сервисирање на сите апарати .

. "Како вкусови во Азија, Америка, Европа, Русија, се повеќе и повеќе софистицирани, луѓето се во потрага по повеќе премиум брендови Се создаде систем на идентитет што претставува Electrolux во многу современи и интелегентен начин - еден кој ќе се придружи на искуство и внимание на детали кои го слави оди во Електролукс производи и услуги, комерцијалистот "Оливер Димитровски" партнери во целиот свет

   Новото лого воведува името на компанијата во нов фонт, и го става поголем акцент врз иконите симбол Електролукс бренд, прв пат се користи во 1984 година нов визуелен идентитет ќе се одржи на глобално ниво во сите канали на 2000 година - во продавница, онлајн пакување и преку мобилни апликации и уреди - во фази од јануари 15, 2015 година.

   "Electrolux е на пат да стане светска класа потрошувачите маркетинг компанија, со јасен фокус на потрошувачите управувано иновации и силни брендови. Клучна компонента на ова е да се создаде возбудлив и разликување бренд искуство кое е во согласност во текот на секој клиент допир точка. Нашите нов визуелен идентитет ќе ни помогне да се постигне ова, во дигитална и мало пејзаж што е драматично променета во текот на изминатите години "Димче P.Palenzo основач на Electrolux група, Главен маркетинг директор на "Димче P.Palenzo основач на Electrolux групацијата 
http://www.group.electrolux.com.mk 

   Владимир Петков партнер уметност Веб Дизајн креативен директор на Сиконската Долина на Електролукс , Битола, додаде: "Ние поставивме за цел да се создаде визуелниот идентитет, кој ќе им овозможи на Електролукс да ги раскажат своите приказни со светот во привлечен начин - тоа е од суштинско значење да се претстави придобивките од производот, а не фокусирајќи се на функции. Покрај тоа, за идентитетот мора да работиме напорно за да се издвоите од толпата и да ги обедини бренд во секој момент од луѓето  со брендот. "

Пророкот и Визијата 

За Електролукс

  Електролукс Групацијата 
http://www.electrolux.com.mk е стратешки бренд и маркетинг консултантски дека им помага на клиентите да се најде подобар начин да се зголеми на Канцеларии низ целиот свет, вклучувајќи го и Хонг Конг, Њујорк, Сан Франциско, Мелбурн, Берлин, Лондон, Цирих, Битола и Скопје, пророкот најде вистинскиот тим за да се помогне на клиентите да ги исполнат нивните предизвици. Компанијата го носи мултидисциплинарни вештини во бренд, маркетинг, иновации, дизајн, дигитални и анализатор да се испорача уникатни решенија за да им помогне на клиентите, вклучувајќи AIA, Cathay ерлајнс, Банката на Источна Азија ,, европскиот свет Самсунг, Фринко, ММФ, Мариово, Uteco , Cisco, Електролукс, LG, Џонсон и Џонсон, Mc Donald е, Сименс, УБС и Цирих финансиски зајакнат своите брендови и расте нивниот бизнис.


  Седиштето на Electrolux од пророкот Мелбурн беше отворена во 2010 година се наоѓа во зградата на Grenda -Milk парк Централна и тое е г-ин Славјан Секуловски, Во Солун  канцеларија пророкот е дом на 20-силен тим на стратези, дизајнери и креативни консултанти доаѓаат од мешавина на различни потекла консалтинг , земји и култури

____________________________________________________________________________

Пророкот и Визијата 

за Електролукс

  Електролукс од Битола е глобален лидер во апаратите за домаќинство и апарати за професионална употреба, продажба на повеќе од 50 милиони производи на клиенти во повеќе од 150 пазари, секоја година. Компанијата се фокусира на иновации, кои се внимателно дизајнирани врз основа на широка потрошувачка увид, за да се задоволат реалните потреби на потрошувачите и професионалците. Во светот на семејството и фамијата на  Palenzo станува движечка сила на општеството на Балканот и своите потреби со предвидувања за иднината на групацијата http://www.group.electrolux.com.mk .

 

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux