Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

Прочистување на вода за Пиење и Стерилизација TR-112

Print

Description

Опис на работа

Хром еден лост тапа со две батерии се подготвени funkcije.Kroz тело се две одделни cevi.Jedna цевка за техничка топла и ладна вода, а другата цевка за вода од апаратот RO монтиран под мијалникот.

Спецификации

Инсталација место

На тоне.

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux