Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

Прочистување на вода за Пиење и Стерилизација UF-45

Print

Description

Опис на работа

Систем за ултрафилтрација UF-45 нуди висок квалитет на вода со ниска цена експлоатација. Најчесто се користи за убав урбаните и руралните водоводни инсталации. Систем со UF мембрани подобрува квалитетот на водата благодарение на порите на големината мембрана 0015 микрони.

Системот има своја тенк кој им овозможува на мембрана автоматски исплакнат.

Спецификации

Проток: 45 L / min
Спојки за инсталација: 1 \"влез / излез, отпад од 3/4\"
Напон: 240V
Димензии: ширина 127 см, длабочина 23 см, висина 38 см.
Оперативен тежина на апаратот: 25 кг
Максимален работен притисок: 6 бари
Максимална влезна температура на вода: 40 ° C
Номиналната големина на порите UF мембрана: 0015
pH опсег: 3-10

Инсталација место

За инсталацијата после водомерот, над сите, потрошувачите во домот.

Нормално се одржи на котлара, гаража, подрум или било која друга дополнителна соба во куќата.

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux