Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

Прочистување на вода за Пиење и Стерилизација TR-802

Print

Description

Опис на работа

Модерен дизајн тапа со керамички вентил за сите видови на Нобеловата RO апарат треба да бидат инсталирани во пропаѓа.

100% без присуство на олово.

Спецификации

Стапка на проток на вода 3,5 l / min при притисок од 2.2 bar.

Инсталација место

На тоне.

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux