Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

Прочистување на вода за Пиење и Стерилизација PM

Print

Description

дозирање аналоген

 

Тример-от за време на дозирање средство за плакнење

Снабдување со електрична енергија 230 Vac 50-60 Hz

(24 Vac 50-60 Hz на барање)

Потрошувачка на енергија 3,5 W

Дозирање време од 1 до 25 сек.

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux