Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

Прочистување на вода за Пиење и Стерилизација FH10B1

Print

Description

Опис на работа

Биг Блу филтри се познати и докажани филтрите за употреба во домаќинствата и индустријата.

На куќишта се направени од полипропилен зајакнат fiberglasom.Materijal и едноставен дизајн им овозможува на долговечноста во работата без никакви понатамошни ангажмани и дополнителни трошоци.

Случаи се направени во две димензии, должина од 1 \"и 2\".

Во зависност од вашите потреби, за домување може да се инсталира на различни филтер касети.

Спецификации

Домување: FH1B10

Димензии: 346 x 185 mm

Вода врски: 1 \"

Макс. Температура на медиум: 45 ° C

Макс. работен притисок: 8 bar

Инсталација место

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux