Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

Прочистување на вода за Пиење и Стерилизација AKS603 PVDF

Print

Description

Опис на работа

Дозирање пумпи обично се користат за хлорирање, односно. дезинфекција на водата за пиење.

Дозирање пумпи во протокот на вода што се издаваат хемикалии потребни за да се изврши дезинфекција на водата за пиење.

Делови на пумпата се направени од материјали кои се отпорни на оксидирачки агенси, како што се киселини и бази.

Спецификации

Напојување со електрична енергија: 240VAC

Работна температура: 5 ° до 35 ° C

Керамички топката вентил

Куќиште на ПП

Тефлонски мембрана

Димензии: 119 x 231 x 150 mm

Притисок: 8 bar

Проток: 5 l / h

Инсталација место

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux