Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

Мелници за Мелење на Отпад Отпадоци FD-05SK

Print

Description

Од нерѓосувачки челик, 220 волти струја, комерцијални - градус decomposer може да послужи кујна со дневни порции до 20 лица. Нејзината моќно Acidulo ™ микроорганизам нуди бескраен перформанси целосно да се елиминира секојдневно кујнски отпад до 5 килограми (£ 11.).

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux