Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

UF-25

Print

Description

Опис на работа

Систем за ултрафилтрација UF-25 нуди висок квалитет на вода со ниска цена експлоатација. Најчесто се користи за убав урбаните и руралните водоводни инсталации. Систем со UF мембрани подобрува квалитетот на водата благодарение на порите на големината на мембрана 0015 микрони

Системот има своја тенк кој им овозможува на мембрана автоматски исплакнат.

Спецификации

Проток: 25 L / min
Спојки за инсталација: 1 \"влез / излез, отпад 3/4
Напон: 240V
Димензии: ширина 79 см, длабочина 23 см, висина 38 см.
Опсег на тежина: 18 кг
Максимален работен притисок: 6 бари
Максимална влезна температура на вода: 40 ° C
Номиналната големина на порите UF мембрана: 0015
pH вредност од вода: 3-10

Инсталација место

За инсталацијата после водомерот, над сите, потрошувачите во домот.

Нормално се одржи на котлара, гаража, подрум или било која друга дополнителна соба во куќата.

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux