Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

Pureclear LS panel

Print

Description

Опис на работа

Компактен RO систем автоматски се собраа на метална рамка, насликани комора анти-корозивен слој со алуминиумски панели.

Соодветните пред-третман мора да се применуваат во зависност од квалитетот на влезните вода за да се прочисти.
Панел RO систем се состои од:
- 2 x 10 \'\' на 1 микрон prefilter,
- Магнетен вентил за старт / стоп вода,
- Стоп за префрлување недоволен притисок за довод на вода,
- Бронзеното ротациони пумпи,
- Фиберглас мембрана домување,
- TFC мембрана за средни притисоци,
- Електрични кутија со контролни + Саладин,
- Automskog autoispiranja мембрани,
- Мерач на проток чиста, отпад и рециркулација на водата,
- Регулатива рачен вентил за кружење на воздухот и отпадните води,
- 3 манометар,
- Полиамид и PVC цевки за вода,
- Предна плоча направени од алуминиум.
Прочистување капацитет се пресметува со параметрите на дојдовен вода 18 ° C и 2000ppm.

Прочистување на капацитетите осветлена / ден

Број на RO мембрани

Големина РК мембрана

1680

1

25x40

3360

2

25x40

5040

3

25x40

6720

4

25x40

4800

1

40x40

Спецификации

Naopajanje напојување: 220V / 380V
Набавка на притисокот на водата: 2-6 бар
Максимална 2500TDS дојдовен вода
Димензии: Висина 1300 x длабочина 200 х ширина 950 мм

Инсталација место

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux