Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

Peristaltic pumps

Print

Description

дозирање СЕКО пумпи во согласност со одредбите содржани во следниве меѓународни стандарди:

• 73 / 23CEE на 19/2/73

• 89/336 Централна и Источна Европа на 3/5/89

• EN 60335-1

• ISO 9001 (верзија 2000)

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux