Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

Whirlpool® 1/3 HP во мијалник отпадоци од храна одлагачот-црно-GC1000XE

Print

Description
  • Континуирано наслови Операција
  • .33
  • 1.725 вртежи во минута
  • ABS мелење комора
  • Галванизиран челик Брусни тркала и шредер прстен
  • Од нерѓосувачки челик стожерот Работни кола
  • Нерѓосувачки челик, мијалник прирабница со 1-парче пластика Stopper
  • Заштита од преоптоварување со рачно ресетирање
  • 1-годишна гаранција

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux