Shop Electrolux
Добредојдовте на Electrolux веб продавница за резервни делови и додатоци.

Пребарај

Категории

Skopje

Камини и Печки за Греење Метеор

Print

Description
ТИП КАМИН Метеор
ДИМЕНЗИИ [ШХДХВ] 425х425х980
ТЕЖИНА [KG] 83
НОМИНАЛНА СНАГА [KW] 5
МАКСИМАЛНА СНАГА [KW] 6
ДИМЕНЗИИ НА ЛОЖИШТЕ [ШХДХВ] 340х340х600
ИЗЛЕЗ НА ГАСОВИ Φ118 горе
РЕРНА [ШХДХВ] /

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Контакт

Electrolux Shop

E-mail:          electrolux@t-home.mk         
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47  203 330
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3298130
Telephone-Skopje: +389 (0) 2 3225230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

Shop Electrolux